Πολύ καλά κύλισε η δεύτερη ημέρα των προπονήσεων στα Σπάτα, με τον Τραϊανό Δέλλα να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές για τις σωστές τους ενέργειες και να δείχνει ικανοποιημένος από την επάρκεια και ανταπόκρισή τους.
Είναι ένας άνθρωπος πολύ μετρημένος, ο οποίος λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Ο Τραϊανός Δέλλας είδε χθες (4/6) στα Σπάτα τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν να πραγματοποιούν τις ασκήσεις όπως ακριβώς ήθελε και να ανταποκρίνονται στις δυσκολίες, γι αυτό δεν έκρυψε την ικανκποίησή του.
Κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διτερμάτων που έγιναν (οι παίκτες είχαν χωριστεί σε τρεις ομάδες και αγωνιζόταν μεταξύ τους σε μικρό χώρο), μπήκαν αρκετά γκολ, οι ποδοσφαιριστές δεν έκαναν τα εύκολα δύσκολα, προτιμούσαν το απλό και έτσι ο Δέλλας θέλησε να τους δώσει συγχαρητήρια.
Αρκετές ήταν οι φορές που από το στόμα ακούστηκε το: «Μπράβο σας παιδιά», κάτι που έκανε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να προσπαθούν για το κάτι παραπάνω. Η επιβράνευση είναι άλλωστε απαραίτητη για την ψυχολογία σε αυτές τις ηλικίες.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement