05.6
08:10

Αρέσουν οι μικροί του Κοπιτσή

AEK1924.gr team
Αρέσουν οι μικροί του Κοπιτσή
Advertisement

Ο Τραϊνός Δέλλας είχε τσεκάρει κάποιους παίκτες από το τμήμα κ20 της Ένωσης, ωστόσο εντυπωσιακή είναι η πορεία των μικρότερων ποδοσφαιριστών της Ένωσης.

Στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα ο “Τράι” και οι συνεργάτες του επέλεξαν επτά παιδιά από την ομάδα του Χάρη Κοπιτσή, ενώ μια ημέρα αργότερα, για τη δεύτερη προπόνηση επέλεξαν να ξαναδούν πέντε από αυτούς.

Μάλιστα, οι μικροί φαίνεται ότι έχουν αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις, καθώς κάνουν ακριβώς αυτά που τους λέει ο Δέλλας και δείχνουν αποφασισμένοι ώστε να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που θα τους δοθεί.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Δημήτρης Τζάθας σκόραρε δύο φορές στα ματς που έγιναν ανάμεσα στις τρεις ομάδες που χώρισε ο Δέλλας και έβαλε ουσιαστικά το κερασάκι στην τούρτα στις καλές εμφανίσεις των μπέμπηδων του Κοπιτσή.

Αυτοί είναι οι πέντε μικροί από το τμήμα κ17

Τρύφων Καζβιρόπουλος,  επιθετικός, 10άρι γεννηθείς το 1996

kazvi

Δημήτρης Τζάθας, επιθετικός γεννηθείς το 1996

tsathas

Αργύρης Κατσικάς,  αμυντικός χαφ και εσωτερικός χαφ, γεννηθείς το 1996

katsikas

Νίκος Ζιβάνοβιτς, αμυντικό χαφ, γεννηθείς το 1996

zivanovits

Παναγιώτης Ντούνης, τερματοφύλακας, γεννηθείς το 1997

ntounis

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->