Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδιωξε από τα Σπάτα τον εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά, Βασίλη Σίμο επειδή ήθελε να κάνει ξενάγηση σε κάποιους την ώρα που ο Δέλλας περνούσε από τεστ νεαρούς ποδοσφαιριστές
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδιωξε από τα Σπάτα τον εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά, Βασίλη Σίμο επειδή ήθελε να κάνει ξενάγηση σε κάποιους την ώρα που ο Δέλλας περνούσε από τεστ νεαρούς ποδοσφαιριστές
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΝΕΑ», ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά επισκέφθηκε χθες (3/6) το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα με σκοπό να ξεναγήσει κάποιους ανθρώπους που είχε μαζί του.
Την στιγμή που έφτασε εκεί η ΑΕΚ είχε προπόνηση, με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος να δοκιμάζουν παίκτες από τις Ακαδημίες.
Κάπου εκεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε από τον Βασίλη Σίμο να αποχωρήσει τονίζοντας του ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, καθώς οι ποδοσφαιριστές ήταν στα αποδυτήρια και θα δημιουργούνταν πρόβλημα. Ειπώθηκαν κάποια λόγια ανάμεσα στους δύο άνδρες και τελικά ο Σίμος αποχώρησε.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement