04.6
05:30

Αντίπαλός της το εξωτερικό

AEK1924.gr team
Αντίπαλός της το εξωτερικό
Advertisement

Οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν να αποκτήσουν τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ωστόσο σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν έχουν αντίπαλό τους την προοπτική του εξωτερικού.

Ο 32χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί και παλαιότερα στο εξωτερικό και είναι πρόθυμος να αποχωρήσει ξανά από την Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ του παρουσίασε ένα δελεαστικό πρότζεκτ.

Θετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Παπαδόπουλος δεν έχει ακόμα στα χέρια του καμία πρόταση από το εξωτερικό, καθώς με όσους συλλόγους έχει μιλήσει δεν έχουν προχωρήσει σε κάτι χειροπιαστό.

Πλέον οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν με το δυνατό τους χαρτί, δηλαδή το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος θα κάνει την Ένωση δυνατή, να τον πείσουν ώστε να πει το τελικό «ναι» και να ντυθεί στα Κιτρινόμαυρα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->