
Όπως σας ενημέρωσε το ΑΕΚ1924.gr, ο Βασίλης Ρόβας έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ και απομένουν τα τυπικά για τη υπογραφή συμβολαίου του. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του Απόλλωνα η οποία ωστόσο αναβλήθηκε για αύριο (4/6)
Μια μέρα αναβολή πήρε η συνάντηση του Βασίλης Ροβα με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή για να συζητήσουν για την συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους.
Όπως σας αποκάλυψε το ΑΕΚ1924.gr ο Ρόβας έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα και στην προσπάθεια που θα γίνει για την αναγέννηση της με το οδηγό τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όποια και αν είναι η πρόταση από την πλευρά του Απόλλωνα, εκείνος έχει λάβει ήδη την απόφαση του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement