03.6
05:50

«Παντού πρώτη και δυνατή η ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Το μεγάλο αφεντικό του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Δημήτρης Λαζόπουλος εμφανίστηκε πανευτυχής σε δηλώσεις του για το νταμπλ που έκαναν οι «μάγκες» και μίλησε για αναγέννηση και συστράτευση σε όλα τα τμήματα που θα φέρει την ΑΕΚ πρώτη παντού σε 3 χρόνια.

Εμφανίστηκε από το πουθενά λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό με τον Διομήδη Άργους για το πρωτάθλημα και τόνωσε όσο έπρεπε την ψυχολογία των παικτών κάτι που παραδέχτηκαν και σε δηλώσεις τους μετά τον θρίαμβο.

Ο λόγος για τον νέο πλέον χρηματοδότη της Ένωσης στο χάντμπολ, Δημήτρη Λαζόπουλο που δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του για την επιτυχία που συντελέστηκε προχθές στο Άργος. Σε δηλώσεις του στην Ώρα τόνισε πως ήρθε η στιγμή της αντεπίθεσης της ΑΕΚ σε όλα τα τμήματα ενώ σε 3 χρόνια η Ένωση θα μεσουρανεί παντού με ηγέτη τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στην Ώρα των Σπορ:

«Σήμερα (σ.σ. προχθές) είναι μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ. Ήρθε ένα νταμπλ με την ψυχή των παιδιών. Η νίκη αυτή είναι της ΑΕΚ. Είναι η αρχή αυτών που θα ακολουθήσουν. Ευρωπαϊκοί τίτλοι. Θα έρθουν επιτυχίες και στα υπόλοιπα τμήματα. Παντού θα γίνει δυνατή η ΑΕΚ και πρώτη. Σε τρία χρόνια θα τρέμουν όλη την ΑΕΚ παντού. Όλη η Ελλάδα θα μιλά για την ΑΕΚ», ενώ σχετικά με την κατασκευή του ΝΑΟΥ τόνισε,

«Είναι ο μεγάλος στόχος μας. Με ηγέτη τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όλοι συστρατευμένοι μαζί του για να το κάνουμε πραγματικότητα».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement