02.6
08:46

«Μείναμε ο ένας δίπλα στον άλλον»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ και την κατάκτηση του ντάμπλ τη φετινή σεζόν, τόνισε ότι η ομάδα ήταν δεμένη στις δύσκολες στιγμές και αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Λαζόπουλο ο οποίος θα ηγηθεί του τμήματος τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπακαούκας στο NovaΣΠΟΡ FM:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο της νταμπλ μετά από 35 χρόνια κι έκανε χαρούμενο τον κόσμο της. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια είχε έρθει με μεγαλύτερη ανατροπή. Τότε είχαμε σταματήσει μετά τον τίτλο σε τόσους νομούς και είχε γίνει χαμός από τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου. Όμως κι αυτό το πρωτάθλημα ήταν εξίσου καλό και σημαντικό».

Για τη νίκη τίτλου και πάλι μέσα σε έδρα αντιπάλου: «Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό γι’ αυτό. Χθες ήμασταν πολύ αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό να πάρουμε το παιχνίδι στο Άργος. Ήμασταν μια οικογένεια, θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το πήραμε».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ: «Αυτή η ομάδα δέχτηκε πολλή κριτική κι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, όμως μείναμε από την πρώτη μέρα. Ήμασταν απλήρωτοι για επτά μήνες και δεν μπορούσαμε να κατέβουμε στις προπονήσεις. Ακόμη και στο Κύπελλο είχαμε σκεφτεί να μην κατέβουμε. Όμως μείναμε ο ένας δίπλα στον άλλο, αποφασίσαμε να παίξουμε για μας, τις οικογένειές μας και την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα στο τέλος να καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο».

Για την ανάληψη των ηνίων του τμήματος από τον Δημήτρη Λαζόπουλο: «Είναι ένας άνθρωπος που μας βοήθησε πολύ στην ψυχολογία. Μας είπε από την πρώτη στιγμή πως έχει μεγάλα όνειρα για την ομάδα κι έχει σαν στόχο το τμήμα χάντμπολ να κρατήσει ψηλά την ΑΕΚ μέχρι να επιστρέψει το ποδοσφαιρικό τμήμα στη μεγάλη κατηγορία. Πιστεύω πως αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος θα κάνει τα πάντα για μας».

Για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Εύχομαι να φτιαχτεί το γήπεδο της ομάδας ποδοσφαίρου στη Νέα Φιλαδέλφεια, να γίνει και το κλειστό γήπεδο δίπλα, να είμαστε όλοι μαζί κοντά και να πανηγυρίζουμε τίτλους με την ΑΕΚ».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement