Ο πρόεδρος της επιτροπής Γ’ Εθνικής, Μιχάλης Τζανόπουλος, αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες αναφορικά με τους όρους που θα υπάρξουν στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας.
Ο κ. Τζανόπουλος μιλώντας στον Real FM, αφού συνέστησε στις ομάδες να μην βιαστούν και κάνουν μετεγγραφές πριν γνωστοποιηθούν οι όροι του πρωταθλήματος (δηλαδή μην πάρουν ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας από αυτές που θα ισχύσουν) ξεκαθάρισε πως σύμφωνα με την πρόταση της επιτροπής του προς το ΔΣ της ΕΠΟ, οι οκτώ ομάδες της Κρήτης θα συμπεριληφθούν σε έναν από τους 6 ομίλους και αυτός ο όμιλος θα συμπληρωθεί από 8 ομάδες της Αττικής που θα βγουν με κλήρωση. Οι υπόλοιπες 16 ομάδες της Αττικής θα συγκροτήσουν ένα άλλο όμιλο ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα έξοδα μετακινήσεων.
Όλα αυτά βέβαια πρέπει να επικυρωθούν από το ΔΣ και τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός του Ιουνίου.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement