01.6
21:27

Τους υποδέχθηκαν όπως τους άξιζε!

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι παίκτες της ΑΕΚ έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και πανηγύρισαν μαζί με τους οπαδούς της ομάδας το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του τμήματος.

 

Η Δεκελείας γέμισε, τα συνθήματα έδωσαν ξανά ζωή στην προσφυγική γειτονιάς της Νέας Φιλαδέλφειας και κάπου εκεί έκαναν την εμφάνισή τους οι Μάγκες.

Το πούλμαν της ομάδας ήταν αδύνατο να φτάσει μέχρι τα γραφεία της Ερασιτεχνικής, καθώς ο κόσμος είχε γεμίσει το δρόμο και έτσι οι Μάγκες πήραν το τρόπαιο στα χέρια, βγήκαν στο δρόμο και έγιναν ένα με τους οπαδούς.

Οι στιγμές ήταν μαγικές, ωστόσο άξιζαν στους παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν προσφέρει μεγάλες χαρές σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας.

Πλέον η κούπα των πρωταθλητών βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, ενώ η ομάδα του χάντμπολ έχει κάνει… κατάληψη στο γνωστό πλέον μπαλκόνι από ο οποίο πανηγυρίζει όλους τους τίτλους που φέρνει στην ομάδα.

Τα συνθήματα δεν σταματάνε. Η νύχτα έχει γίνει ημέρα και η Νέα Φιλαδέλφεια έχει αποκτήσει ξανά ζωή. Το βράδυ αναμένεται μεγάλο, καθώς τόσο οι οπαδοί όσο και οι παίκτες του χάντμπολ δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν άμεσα το πάρτι τους. 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement