01.6
17:52

Οι μεγάλες στιγμές των νταμπλούχων!

Μαρία Τσίχλα
Advertisement

Διαβάστε στο ΑΕΚ1924.gr τις συγκλονιστικές στιγμές που διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του τελικού κόντρα στον Διομήδη Άργους και την κατάκτηση του νταμπλ από την ΑΕΚ

Το σήκωσαν όλοι μαζί!

Είναι μια οικογένεια και το δείχνουν συνεχώς. Ο Μπακαούκας δεν δέχθηκε να σηκώσει μόνος του το κύπελλο του πρωταθλήματος, καθώς θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους συμπαίκτες του.

Πέρασαν πολλά όλη τη χρονιά αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Έπεσαν και κατάφεραν να σηκωθούν ξανά, αλλά όσα και αν πέρασαν τα πέρασαν όλοι μαζί. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Χριστόφορος Μπακαούκας δεν δέχθηκε να σηκώσει μόνος του την κούπα και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά με όλους τους συμπαίκτες του.

Δάκρυα χαράς

Αγωνίζονται στην ΑΕΚ αρκετά χρόνια και πλέον νιώθουν την ομάδα οικογένεια τους. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα οι Μπακαούκας και Παπαδόπουλος ξάπλωσαν στο παρκέ και ξέσπασαν σε κλάματα βγάζοντας από μέσα τους όλα όσα έζησαν τη φετινή σεζόν.

Αμέσως κοντά τους βρέθηκαν οι συμπαίκτες τους, οι οποίοι τους αγκάλιασαν, τους σήκωσαν και έτσι το γλέντι ξεκίνησε.

Το γούρι… Λαζόπουλος

Ήρθε στην ομάδα λίγο πριν το τέλος… Πλήρωσε τους Μάγκες και έμεινε στο πλευρό τους. Ο Δημήτρης Λαζόπουλος πανηγύρισε με την ομάδα χάντμπολ, έζησε πρωτόγνωρα συνασθήματα και πλέον αυτό που τους ζητάει είναι και ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Έγραψαν ιστορία!

Μετά από 35 χρόνια η ΑΕΚ πανηγυρίζει ένα νταμπλ. Η κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος από την ομάδα χάντμπολ δεν αποτελεί ιστορικό γεγονός μόνο για το τμήμα, αλλά και για όλο το σύλλογο.

Έτσι, μετά το νταμπλ του 1978 στο ποδόσφαιρο οι οπαδοί της Ένωσης πανηγυρίζουν για ένα νταμπλ της ομάδας τους. 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement