31.5
10:16

Νέες επενδύσεις για τον Παππά

AEK1924.gr team
Νέες επενδύσεις για τον Παππά
Advertisement

Σε ενίσχυση του στόλου της προχωρά η ναυτιλιακή εταιρεία του Πέτρου Παππά με φορτηγά και containerships.

Δυναμικά κινείται στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία ο πλοιοκτήτης Πέτρος Παππάς. Πιο συγκεκριμένα, η ναυτιλιακή του  εταιρεία, Oceanbulk,  ενισχύει τον στόλο της  με τα φορτηγά πλοία , αυτή τη φορά ναυλώνοντας  οκτώ νεότευκτα ultramax από κινεζικά ναυπηγεία.

Πιο συγκεκριμένα προχώρησε σε bareboat ναύλωση για οκτώ χρόνια,  τεσσάρων  φορτηγών πλοίων με option για άλλα τέσσερα από την ναυτιλιακή εταιρεία Yangzijiang που ανήκει στον ναυπηγικό όμιλο Jiangu New Yangzijiang Shipbuilding. H χωρητικότητα του κάθε πλοίου είναι 64.000 τόνοι και θα παραδοθούν το 2015.

Η Oceanbulk αν και παραδοσιακά δραστηριοποιείται και στην αγορά  των φορτηγών πλοίων, εισήλθε και στον κλάδο των δεξαμενόπλοιων δίνοντας πρόσφατα  60 εκατομμύρια δολάρια για την απόκτηση του Northen Light, χωρητικότητας 50.300 τόνων , ναυπηγήσεως 2004 και του  Northen Ocean, 50.300 τόνων , ναυπηγήσεως 2005. Πλέον διαχειρίζεται στόλο που αποτελείται από έξι δεξαμενόπλοια.

Η εταιρεία του Πέτρου Παππά μπήκε σε κοινοπραξία με την αμερικανικών συμφερόντων επενδυτική εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Oaktree Capitalμε στόχο την απόκτηση φορτηγών πλοίων και την παραγγελία νεότευκτων containerships.

Πηγή: newmoney.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->