Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση επιθετικού και μέσα στους υποψήφιους βρίσκεται και το όνομα του Λεωνίδα Κυβελίδη που αρέσει στην Ένωση.
Στη λίστα των επιθετικών που θα κάνουν με το καλημέρα τη διαφορά στην ΑΕΚ βρίσκεται και ο Κυβελίδης, η περίπτωση του οποίου αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης. Ο πρώην παίκτης της Κέρκυρας διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά και έχει στοιχεία που η ΑΕΚ χρειάζεται και στις δύο κατηγορίες.
Ο Κυβελίδης είναι 27 ετών και μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Κέρκυρα. Έχει ύψος 1,81μ. και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.
Είναι Πόντιος στην καταγωγή από το Καζακστάν και ξεκίνησε το 2004 από τον Πιερικό όπου έκανε 16 εμφανίσεις μέσα σε δυο χρόνια πετυχαίνοντας δυο τέρματα.
Το 2006 μετακόμισε στο Αιγάλεω όπου έπαιξε μόνο για μια σεζόν πετυχαίνοντας 1 γκολ σε τρεις μόνο εμφανίσεις!
Το 2007 πήγε στο Χαϊδάρι (21 συμμετοχές, 7 γκολ) για να ξαναγυρίσει την επόμενη χρονιά στο Αιγάλεω (26 συμμετοχές, 7 γκολ)
Την επόμενη τριετία 2009-2012 στέριωσε στην Παναχαϊκή πετυχαίνοντας 34 γκολ σε 76 παιχνίδια!!
Το 2012 αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και στον Πανθρακικό μετά τον Ιανουάριο πετυχαίνοντας ένα τέρμα σε 14 εμφανίσεις.
Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η Κέρκυρα πέρυσι με 5 γκολ σε 12 εμφανίσεις. Αν μη τι άλλο πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει την επαφή με τα δίχτυα…
Παρακολουθείστε τα κατορθώματα του Κυβελίδη με τη φανέλα της Παναχαϊκής
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement