Το CNN δημοσιοποίησε κατάλογο με τις 100 καλύτερες παραλίες του πλανήτη. Ποιες ελληνικές περιλαμβάνονται
Λίστα με τις εκατό καλύτερες παραλίες του κόσμου, δημοσίευσε το CNN, ζητώντας μαρτυρίες, σχόλια και φωτογραφίες από τους αναγνώστες του.
Μεταξύ των καλύτερων 100, βρίσκονται και 4 ελληνικές. Αυτές είναι οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα (24η θέση), το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο (32η θέση), ο Μπάλος στα Χανιά (35η θέση) και τα Φαλάσαρνα επίσης στα Χανιά (100η θέση).
Για τους Εγκρεμνούς, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι επισκέπτες θα απολαύσουν εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, άπλετο χώρο και καταγάλανα νερά.
Το Ναυάγιο, χαρακτηρίζεται ως παραλία απίστευτης ομορφιάς, που φιλοξενεί φυσικά ό,τι έχει απομείνει από ένα πλοίο, που στα παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί για λαθρεμπόριο και τώρα αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες.
Ο Μπάλος περιγράφεται ως μια παραλία, όπου μπορείς να τραβήξεις τις πιο όμορφες φωτογραφίες, ενώ για τους τουρίστες που ψάχνουν την περιπέτεια υπάρχει και μια “θρυλική” σπηλιά, όπου τον 19η αιώνα είχε γίνει το σκηνικό ενός μακελειού.
Τέλος, όσον αφορά τα Φαλάσαρνα, γίνεται μνεία στο μέγεθος της παραλίας. “Εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να ενοχλήσετε κάποιους, παίζοντας Beach Volley” αναφέρει το δημοσίευμα.
Καλύτερη παραλία στον πλανήτη, αναδείχθηκε η Grande Anse στις Σεϊχέλες, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι:
Rabbit Beach στην Ιταλία, Grace Bay που βρίσκεται σε νησιωτικό σύμπλεγμα στην Καραϊβική, Anse Source d’argent και πάλι στις Σεϊχέλες, Anse de Grande Saline στον Αγ. Βαρθολομαίο.
Πηγή: www.news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement