28.5
13:37

Προκαλεί ο Διομήδης Άργους

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Διομήδης Άργους με ανακοίνωσή του αντιδρά για την επιλογή του κλειστού της Κυψέλης ως έδρα του δεύτερου τελικού και ανεβάζει τους τόνους.

Αναλυτικά:

«Προς μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε την Δευτέρα 27/5/2013 και ώρα 16:26μμ, έγγραφο της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΔΕΠ-ΟΧΕ για την αλλαγή έδρας του 2ου Τελικού μεταξύ της ομάδας μας και της γηπεδούχου ΑΕΚ για την Τετάρτη 29/5/2013. Και η έκπληξη μας δημιουργείται από τα τεκμηριωμένα δεδομένα – γεγονότα:

Στις 21/3/2013 έγγραφο της ΔΕΠ για τις ημερομηνίες Β & Γ φάσης Α1 Ανδρών

Γ’ ΦΑΣΗ: θέσεις 1-2

Οι αγώνες θα διεξαχθούν τις παρακάτω ημερομηνίες:

25/5/2013 1ος αγώνας

29/5/2013 2ος αγώνας

01/6/2013 3ος αγώνας (εάν χρειασθεί)

Στις 18/5/2013 ημέρα διεξαγωγής της 2ης αγωνιστικής Β φάσης είναι γνωστές οι ομάδες που καταλαμβάνουν την 1η (ΔΙΟΜΗΔΗΣ) και 2η θέση (ΑΕΚ).

Στις 24/5/2013 έγγραφο της ΔΕΠ με θέμα Ορισμός 2ου Τελικού Γ φάσης με έδρα το Καματερό. Απ’ ότι φαίνεται αναγκαστήκατε να το κάνετε για να μην γελοιοποιηθείτε, μιας και δεν είχατε ορίσει την έδρα του 2ου Τελικού. Είναι εμφανές ότι μέχρι τότε δεν υπήρχε περίπτωση να οριστεί το γήπεδο του Π.Γ.Σ. , για λόγους που πολύ καλά γνωρίζατε στην Ομοσπονδία.

Στις 26/5/2013 ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για σύσκεψη σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας  στις 27/5/2013 και ώρα 11:00 πμ στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής (Ολυμπιακό Χωριό).

Στις 27/5/2013 και ώρα 11:00 πραγματοποίηση της εν λόγω σύσκεψης, παρουσία εκπροσώπου μας & εκπροσώπου της Ο.Χ.Ε. . Η Α.Ε.Κ. δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα!! Φαίνεται ότι αυτοί είχαν «εσωτερική» πληροφόρηση, ενώ ο κ. Σταυρακάκης, εκπρόσωπος της Ο.Χ.Ε. , όχι. Εφόσον ήταν ήδη δρομολογημένη η αλλαγή της έδρας, για ποιο λόγο πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη-παρωδία; Γιατί δεν ενημέρωσε κανείς την Αστυνομία και εμάς έγκαιρα για την αναβολή της σύσκεψης ώστε να αποφύγουμε όλοι την ταλαιπωρία και την κοροϊδία;

Στις 27/5/2013 και ώρα 16:26 έγγραφο της ΔΕΠ για αλλαγή έδρας του 2ου Τελικού με έδρα το γήπεδο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ στην Κυψέλη, χωρίς καμία αιτιολόγηση.

Προφανώς σήμερα 28/5/2013 θα μας καλέσουν σε νέα σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, διότι η Κυψέλη δεν ανήκει στην Δυτική Αττική.

Από όλα τα παραπάνω γεγονότα είναι σαφές ότι από την 18/5/2013 υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για τον ορισμό του 2ου Τελικού χωρίς όλα τα παραπάνω παρατράγουδα. Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε τι μεσολάβησε μεταξύ 24/5 που ορίστηκε το γήπεδο του Καματερού & 27/5 το απόγευμα που ορίστηκε το γήπεδο του Π.Γ.Σ. . Την απάντηση μάλλον την είδαν όλοι τηλεοπτικά την Κυριακή το απόγευμα.

Κύριε Πρόεδρε της ΟΧΕ , διότι εσείς έχετε την ευθύνη των υφιστάμενων σας και των πράξεών τους, θα έπρεπε να έχετε αποφύγει αυτές τις προχειρότητες, γιατί σας εκθέτουν προσωπικά. Αλήθεια για όλη αυτή την παρωδία που παίχτηκε ήταν ενήμερο & το υπόλοιπο Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε. ή η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σ’ εσάς και στη ΔΕΠ/ΟΧΕ σας. Καλό θα ήταν να δημοσιοποιήσουν και οι υπόλοιποι σύμβουλοι του Δ.Σ. την άποψή τους για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και για τον τρόπο που λειτουργεί η Ο.Χ.Ε. .

Εμείς σαν ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ δεν είχαμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να αγωνιστούμε σε οποιοδήποτε γήπεδο αρκεί να μας αντιμετωπίζετε με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Στην προκειμένη περίπτωση η στάση σας έδειξε έλλειψη και των δύο, δείχνοντας μάλιστα ότι δεν μας υπολογίζετε καθόλου. Έχουμε μάθει με σοβαρότητα, οργάνωση και αγωνιστικότητα να κάνουμε περήφανη την χώρα μας στο εξωτερικό και να διαδίδουμε το άθλημα μας σε όλη την Ελλάδα.  Βεβαιώστε μας λοιπόν ότι αυτή είναι η τελική σας απόφαση και ότι δεν θα αλλάξει πάλι γιατί «άλλαξαν» οι επιθυμίες κάποιων…

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σας καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Εσείς επιλέξατε αυτή τη διαδικασία, εσείς θα διαφυλάξετε το κύρος του αγώνα. Μην ξεχνάτε ότι είναι  Τελικός του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών . Μην προσπαθήσετε να «κρυφτείτε» πίσω από τη Δ.Ε.Π. , γιατί αυτή η επιτροπή για εμάς δεν υφίσταται, εφ’ όσον σε ένα ακόμα κρίσιμο θέμα τα έκανε θάλασσα και δεν υπάρχει από κανέναν τους η στοιχειώδης ευθιξία, έστω να υποβάλλει την παραίτηση του. Μάλλον δεν έχουν ολοκληρώσει το «έργο» τους ακόμα. Κρίμα, πραγματικά…

Καλή σας μέρα & καλή τύχη…!!!

Υ.Γ. : Ενημερώστε μας τι δουλειά είχε ο Πρόεδρος της ΔΕΠ και ένα αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, αμφότεροι τέως διαιτητές,  στα αποδυτήρια των διαιτητών του 1ου Τελικού, πριν κλείσει το φύλλο αγώνα? Θα μπορούσαν να τους χαιρετήσουν όταν θα εξέρχονταν των αποδυτηρίων. Μάλλον θα βοήθησαν στην «ορθή» σύνταξη του Φύλλου Αγώνα, όπως αποδείχθηκε τελικά.

Συστήστε επίσης στους εν λόγω «κυρίους» να σταματήσουν να πιέζουν προς την κατεύθυνση που πιέζουν & πριν αλλά και μετά τους αγώνες, γιατί καμιά φορά αυτό γυρίζει μπούμερανγκ. Αν νομίζουν, ότι επειδή «έπιασαν» οι πιέσεις τους μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής, θα πιάνουν πάντα, είναι μακριά νυχτωμένοι».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement