28.5
14:34

«Θέλω καθαρό μυαλό»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Γιάννης Αρβανίτης μια ημέρα πριν από τον δεύτερο τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους τόνισε με δηλώσεις του ότι θέλει καθαρό μυαλό από τους παίκτες του.

 «Είμαστε καλά και ετοιμαζόμαστε για τον 2ο τελικό του πρωταθλήματος. Δεν θα έχουμε το ίδιο άγχος που είχαμε στο 1ο ημίχρονο του 1ου τελικού με αποτέλεσμα να χάσουμε 30-35 λεπτά από το παιχνίδι και βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Θα έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας, νομίζω ότι αυτή είναι η ευκαιρία μας να ισοφαρίσουμε την σειρά και πιστεύω ότι θα κάνουμε το 1-1 και θα οδηγήσουμε την σειρά σε 3ο τελικό. Το άγχος δεν είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο, όταν η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη βγαίνουν αυτοματισμοί στο γήπεδο ακόμη και κάτω από πίεση. Είναι θετικό ότι το άγχος το εξωτερικεύσαμε στον 1ο τελικό και περιμένω να παίξουμε με καθαρό μυαλό όπως κάναμε στο 2ο ημίχρονο στην Αγία Τριάδα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης στην ιστοσελίδα sportsheroκαι συνέχισε:

«Ένα σημαντικό κομμάτι είναι η κόπωση που αντιμετωπίζουν και οι δύο ομάδες και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για τόσα πολλά και δύσκολα παιχνίδια και θα μετρήσει και αυτό πολύ. Μην ξεχνάμε ότι εμείς είχαμε και την αποχή από τις προπονήσεις για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.
Μέσα από τέτοια παιχνίδια είναι ευκαιρία να ανέβουμε αγωνιστικά ως επίπεδο όχι μόνο για τις δικές μας ομάδες, αλλά και για το ελληνικό χάντμπολ συνολικά. Τόσο εμείς όσο και ο Διομήδης παίζουμε αρκετά καλό χάντμπολ και θα μας τοποθετούσα στο καλό επίπεδο του ευρωπαϊκού χάντμπολ.
Το σημαντικότερο πάντως για την ΑΕΚ είναι ότι μετά από 8 χρόνια σκληρής δουλειάς καταφέραμε να κάνουμε κάποιους ανθρώπους να ενδιαφερθούν (Δ. Λαζόπουλος) και να έρθουν δίπλα μας, οπότε πιστεύω ότι απαλλαγμένοι από το ψυχοφθόρο άγχος της … επιβίωσης του τμήματος, θα οδηγήσουμε το χάντμπολ ένα βήμα παραπάνω, τόσο για την ΑΕΚ όσο και για την χώρα μας
».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement