
Ο Αγάθωνας πριν από μερικές ημέρας χαρακτήρισε την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ μικρές ομάδες, ωστόσο με νέες δηλώσεις του τόνισε ότι αστειευόταν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγάθωνα για την ΑΕΚ στο NovaSport FM 94.6:
Για όσα είπε πως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι μικρές ομάδες και πρέπει εκείνες να παίζουν για το Κύπελλο Ελλάδας :«Ούτε αστεία δεν μπορούμε να κάνουμε. Είχα πει ότι το Κύπελλο δεν το θέλω ως Ολυμπιακός που είμαι. Είχα πει ότι το Κύπελλο είναι για τις μικρές ομάδες. Εκείνοι το πήραν προσωπικά. Δεν θέλω ο Ολυμπιακός να συμμετάσχει ξανά στον θεσμό του Κυπέλλου. Μου τη σπάει. Ας μην παίζουν ούτε εκείνοι αν είναι μεγάλες ομάδες. Ας παίζει η ΑΠΕ Λαγκαδά, η Μαύρη Θύελλα Καλαμάτας. Να παίζουν από τον Πανιώνιο και κάτω».
Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ: «Το ότι μίκρυναν την ομάδα τους εμένα δεν με ενδιαφέρει. Έχουν τεράστια ευθύνη και οι οπαδοί των ομάδων, επειδή δεν ξέρουν να βλέπουν μπάλα και όταν γίνεται αυτό είναι με παρωπίδες».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement