26.5
14:57

Δεν κατάφερε την ανατροπή

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Η ΑΕΚ την «πλήρωσε» με ήττα, για το κακό της πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, με την υπερπροσπάθεια του δευτέρου να μην αρκεί. 28-26 το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου τελικού στο Άργος με τον Διομήδη να κάνει το 1-0

Αγνώριστη η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού με τον Διομήδη στο Άργος. Κακή στις επιθέσεις με τον Νούγκοβιτς από την πλευρά του αντιπάλου να κατεβάζει ρολά κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Όσο περνούσαν τα λεπτά κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους η ΑΕΚ έδειχνε να μην ξέρει που βρίσκεται και εντελώς αιφνιδιασμένη, με τον Διομήδη να φτάνει την διαφορά ακόμα και στα 9 γκολ.

Βέβαια τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος με την ΑΕΚ να διορθώνεται πετυχαίνοντας πολλά γκολ, αλλά και σωτήριες επεμβάσεις από τον Τσακνή. Το παιχνίδι πήρε φωτιά καθώς η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει το παιχνίδι με μόλις ένα γκολ διαφορά όταν ο Μπακαούκας έκανε το 27-26.

Τελικά ο πρώτος τελικός ήταν χαμένος αφού το παιχνίδι τελείωσε με 28-26 υπέρ του Διομήδη και τώρα η ΑΕΚ θέλει τη νίκη στο Μενίδι για να ισοφαρίσει στα παιχνίδια των τελικών της Α1 Χάντμπολ.

Διαβάστε το φιλμ του αγώνα έτσι όπως σας το μετέφερε live το AEK1924.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement