Ο Διονύσης Γεωργιάδης μίλησε αποκλειστικά στο AEK1924.gr για την αναπάντεχη αλλαγή του κλίματος στο τμήμα χάντμπολ της Ένωσης με την είσοδο του Λαζόπουλου. Τι είπε παράλληλα ο 26χρονος για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ενασχόλησή του με τα κοινά της ΑΕΚ
«Ευτυχώς όλα πήγαν καλά επιτέλους, γιατί ήταν κρίμα να διαλυθεί το τμήμα», είπε αρχικά ο 26χρονος χαντμπολίστας της Ένωσης στο AEK1924.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τώρα το θέμα είναι ότι πάμε με άλλη ψυχολογία στον τελικό του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα κοιτάμε ένα καλύτερο αύριο. Βλέπουμε με αισιοδοξία πλέον το μέλλον».
Για το νέο χρηματοδότη του τμήματος, κ. Δημήτρη Λαζόπουλο ο ίδιος τόνισε: «Εγώ θα έλεγα πως είναι ντόμπρος, με ουσία και τήρησε τα λόγια του από την πρώτη κιόλας μέρα. Ελπίζω πραγματικά να βρεθούν και για τα άλλα τμήματα ανάλογοι χρηματοδότες για το καλό της ΑΕΚ».
Για τον Μελισσανίδη και την επανένταξη του με τα κοινά της ΑΕΚ: «Περιμένουμε να κάνει μια δημόσια τοποθέτηση για να πείσει και τον υπόλοιπο κόσμο. Μακάρι να κάνει όσα θέλει… Και το βασικότερο το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement