19.5
05:09

Ο “νικητής” Σαμαράς, έσωσε την Ελλάδα

AEK1924.gr team
Ο “νικητής” Σαμαράς, έσωσε την Ελλάδα
Advertisement

Διθύραμβοι της γερμανικής Bild για τον Αντώνη Σαμαρά. Σημειώνει ότι τον ένα χρόνο στο αξίωμα έχει σημειώσει επιτυχίες και τον προτρέπει να “συνεχίσει έτσι”

“Νικητή”, χαρακτηρίζει η γερμανική εφημερίδα τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και αναφέρεται τόσο στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον Οίκο Fitch, όσο και στον χαρακτηρισμό “διασώστης” που χρησιμοποίησε η αμερικανική εφημερίδα Washington Post.

Η γερμανική εφημερίδα, φιλοξενεί καθημερινά στο πρωτοσέλιδό της την στήλη “Νικητές και Ηττημένοι”, στην οποία παρουσιάζονται προσωπικότητες από όλον τον κόσμο και όλους τους τομείς.

Στο κείμενο που συνοδεύει την αναφορά στον κ. Σαμαρά, η Bild γράφει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει πετύχει αρκετά τον ένα χρόνο που βρίσκεται στην εξουσία.

“Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς μπορεί έπειτα από έναν χρόνο στο αξίωμα να επιδείξει επιτυχίες. Ο Οίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του, επειδή υπάρχει σαφής πρόοδος. Η Washington Post τιμά τον Σαμαρά ως διασώστη”, σημειώνει η Bild.

Το δημοσίευμα κλείνει με μια προτροπή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας: “Συνεχίστε έτσι!”

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->