Ο Νίκος Γεωργέας έχει ενημερωθεί από τον Δέλλα ότι το θέμα του θα συζητηθεί και ότι υπάρχει σημαντικές πιθανότητες να οδηγήσει την ΑΕΚ στη Γ΄Εθνική ως αρχηγός
Μετά την αποχώρηση του το περασμένο καλοκαίρι μένοντας ελεύθερος και συνεχίζοντας της καριέρα του στη Βέροια, η επιστροφή του στην ΑΕΚ ολοένα και μοιάζει πιο πιθανή καθώς και ο ίδιος το θέλει πολύ αλλά και ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως τον υπολογίζει για αρχηγική προσωπικότητα παίζοντας στην ΑΕΚ της Football League 2.
Μάλιστα ο 36χρονος πλέον αμυντικός έχει ενημέρωθεί από τον ίδιο τον «κολοσσό» για το κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα μπορέσει να ξανά στελεχωθεί στην ομάδα σαν να μην έφυγε ποτέ. Οι καλές του σχέσεις τόσο με τον Μπάγεβιτς όσο και με τους Δέλλα και Λύμπε τον φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στην ομάδα που αγαπήθηκε και αγάπησε όσο καμία άλλη και σίγουρα η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement