Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί η σύνθεση του ψηφοδελτίου που θα κατεβάσει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (7 Ιουνίου) ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Οι συναντήσεις γι’ αυτόν το σκοπό κορυφώνονται αυτό το διάστημα. Την Παρασκευή ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Κοτσάτος ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού (και νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής αν εκλεγεί) συναντήθηκε τον εξ απορρήτων στενό συνεργάτη του Μελισσανίδη ιατρό Βαγγέλη Ασλανίδη και έθεσαν επί τάπητος το θέμα των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το συνδυασμό.
Σύμφωνα με όσα έχουν συμφωνηθεί και συζητηθεί το κάθε εκλεγμένο μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής θα έχει το δικό του ξεχωριστό ρόλο που θα άπτεται με τμήματα της “μάνας ΑΕΚ”. Το κομμάτι όμως της Ερασιτεχνικής δεν θα έχει καμία σχέση μ’ αυτό του ποδοσφαίρου.Αυτό θα το αναλάβει ειδική διοικούσα επιτροπή με επικεφαλής τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Σε ότι αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ ο προγραμματισμός προβλέπει ότι θα συσταθεί μία εταιρία ειδικού σκοπού με αποστολή να τρέξει το πρότζεκτ της ανέγερσης νέας έδρας της ομάδας στο χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Μελισσανίδης βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρευσης συμπαικτών για τη συγκεκριμένη αποστολή.
Πηγή: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement