16.5
18:38

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο ένας δράστης της ληστείας στη Λάρισα

AEK1924.gr team
Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο ένας δράστης της ληστείας στη Λάρισα

Καρπούς αρχίζουν να αποδίδουν οι έρευνες της αστυνομίας, όσον αφορά τη ληστεία που έγινε το πρωί της Πέμπτης (16/05) σε τράπεζα στη Λάρισα με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο ένας από τους δύο δράστες ταυτοποιήθηκε ότι είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων.

Πρόκειται για τον 36χρονο Αλβανό Μάριο Κόλα, ο οποίος να θυμίσουμε ότι εμπλέκεται και στη δολοφονία μιας 25χρονης κοπέλας, πριν λίγες εβδομάδες στην περιοχή της Κορίνθου.

Εν τω μεταξύ, για τον εντοπισμό των δραστών η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου ενώ στην επιχείρηση συμμετέχει μεγάλος αριθμός περιπολικών αλλά και ελικόπτερο.

Μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί ένα καμένο αυτοκίνητο έξω από τη Λάρισα, του οποίου η κλοπή είχε δηλωθεί στις 17 Οκτωβρίου 2011 από την Αττική. Η σχέση του, ωστόσο, με τη διαφυγή των δραστών της ληστείας, είναι υπό έρευνα.

Πηγή:news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement