
Τη στιγμή που στην ΑΕΚ το μόνο που «τρέχει» είναι τα διοικητικά θέματα, οι Ακαδημίες συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις
Τα πρωταθλήματα όλων των μικρών κατηγοριών έχουν τελειώσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι παίκτες της Ένωσης θα σταματούσαν να προπονούνται. Όλα τα τμήματα της Ένωσης συνεχίζουν σε κανονικούς ρυθμούς τις προπονήσεις τους, ενώ παράλληλα συμμετάσχουν σε τουρνουά και δίνουν φιλικούς αγώνες.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ακόμα και μετά τη συνάντηση που είχαν οι προπονητές των Ακαδημιών με τον Ανδρέα Δημητρέλο, δεν θα σταματήσουν τη δουλειά τους και έτσι οι μικροί θα παραμείνουν ζεστοί για αρκετό καιρό ακόμα.
Μάλιστα, στο πλευρό τους βρίσκεται και ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις περισσότερες από τις φιλικές αναμετρήσεις, ώστε να κρίνει ο ίδιος το ποιοι παίκτες μπορούν να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα την ερχόμενη σεζόν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement