14.5
16:12

«Ευχαριστώ» από Αγία Παρασκευή

AEK1924.gr team
Advertisement

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «Τρίποντο χαράς», που διοργάνωσαν την περασμένη Κυριακή οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού ΤΟΔΑ, το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στη «Φλόγα» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ΚΑΠ, συνολικά διατέθηκαν 452 προσκλήσεις που αντιστοιχούν στο ποσό των 2260 Ευρώ το οποίο διετέθει εξ” ολοκλήρου στην «Φλόγα».

Πριν από την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές:

Ο  κ. Γεωργακόπουλος Γεώργιος μέλος Ε.Τ.Ε.Π του ΤΟΔΑ  για την συνεισφορά του στο Πανεπιστήμιο.

Ο κ. Γολέμης Αριστείδης Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Κ. για την προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος Ντένυς για την προσφορά του στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς στον λόγο του μεταξύ άλλων δήλωσε: «Σας καλωσορίζω και χρόνια πολλά σε όλους. Επιπλέον χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες που γιορτάζουν σήμερα. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας, όπως και τον Παναγιώτη Πανούτσο-Ταλκόβσκι και τα παιδιά του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού  για την Διοργάνωση  που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  πραγματοποιείται στην Αγία Παρασκευή. Εύχομαι στην ομάδα της ΑΕΚ άνοδο στην Α1 όπως και στην Αγία Παρασκευή».

Ο καθηγητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, κ. Γιώργος Κυπραίος στον λόγο του δήλωσε: «Εμείς ως Τμήμα χαιρετίζουμε και συγχαίρουμε τους συλλόγους, τους τοπικούς άρχοντες όπως επίσης και φοιτητές του τμήματος για την πρωτοβουλία τους να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ».

Ο εκπρόσωπος της ΕΣΚΑ, κ. Αντώνης Κορωνίδης δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στους φοιτητές του ΤΟΔΑ του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου για την ευγενή τους πρωτοβουλία. Η ΕΣΚΑ θα είναι  πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους  αξιέπαινες προσπάθειες».

Η Γενική Γραμματέας της «Φλόγας», η κα Χριστίνα Μπάκα δήλωσε : «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα παιδιά και τους γονείς του συλλόγου για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης ,και το ζεστό αγκάλιασμα του κόσμου. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην υποστήριξη των υποδομών θεραπευτικών προγραμμάτων που θα βοηθήσουν τα παιδιά να γίνουν καλά να ξαναπαίξουν μπάσκετ και να χαρούν την ζωή».

Το παρών έδωσαν: Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς. Η βουλευτής κα Βούλτεψη Σοφία. Η Γ.Γ. της Φλόγας κα Μπάκα, ο Διευθυντής του Μακεδονικού Μουσείου τέχνης κ. Ζαχαρόπουλος. Οι πρώην δήμαρχοι κ. Σιδέρης και κ. Γιαννακόπουλος .Οι αντιδήμαρχοι κ. Τσιαμπάς η κα Παπαδοπούλου και ο κ. Κωστόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σάρκουλας. Τα Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταθόπουλος, κ.Λέκκας, κα Καψοκεφάλου, ο κ.Καζάκος, η κα Πανουσοπούλου, ο κ. Γαβράς και ο κ. Σιδέρης.Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γολέμης, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑ κ. Κορωνίδης. Η πρώην πρόεδρος της Δημοτικής βιβλιοθήκης κα Φλατσούση και το μέλος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπασπύρου, ο πρόεδρος της ΚΑΠ κ. Κονταξής και ο πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Κοτσάτος. Εξάλλου, σύσσωμη η οικογένεια της ΚΑΠ, εξέφρασε τις ευχές της στον εκ των ιδρυτών και «ψυχή» της ομάδας, τον Γενικό Γραμματέα Πάρι Καρδαρά, για όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάρρωση έπειτα από την περιπέτεια της υγείας του».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement