09.5
17:32

Όλο το παρασκήνιο του ΔΣ της Ερασιτεχνικής

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Διαβάστε στο AEK1924.gr τι ειπώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Ερασιτεχνικής, ποιοι έδωσαν το παρών και τι αποφασίστηκε

Για τις 18:00 το απόγευμα ήταν σήμερα προγραμματισμένο το Δ.Σ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με φλέγον θέμα αυτό της απόφασης αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών του σωματείου.

Το παρών στη συνεδρίαση έδωσαν οι κ.κ Παπαδημητρίου, Κολέτης, Δραγώνας, Βερούτης, Νεστορίδης ( εξουσιοδοτήθηκε και για τους Ανατολιωτάκη και Καπετανόπουλο), Κατσαδήμας και Συνοδινός (εξουσιοδοτήθηκε και για τον Πιλαλή).

Η πλευρά του κ. Κοτσάτου έθεσε πρόταση για διεξαγωγή των εκλογών σε ένα μήνα ακριβώς από τώρα δηλαδή στις 9 Ιουνίου, κάτι που εγκρίθηκε ομόφωνα από την συνεδρίαση. Είναι άλλωστε και ο χρόνος για να προετοιμαστούν όλες οι πλευρές.

Γνωστό παραμένει ακόμα μόνο, το ψηφοδέλτιο του κ. Κοτσάτου με τον κ. Αλεξίου, όμως υπάρχει χρόνος και βάσει καταστατικού μπορεί να κατεβάσει οποιοσδήποτε ψηφοδέλτιο μέχρι και μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές.

Την άλλη εβδομάδα τα μέλη του Δ.Σ της Ερασιτεχνικής αναμένεται να συναντηθούν για την έγκριση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement