05.5
07:30

Όσα δεν ξέρετε για τον Ζιάγκο!

Πένυ Μακρή
Advertisement

Οι παίκτες της Βασίλισσας μιλούν στο ΑΕΚ1924.gr για τη συνεργασία τους με τον τεχνικό της ομάδας, τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν κατά τη διάρκεια της σεζόν και τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετώπιζαν όλοι μαζί, ενωμένοι, έχοντας κοινό στόχο την άνοδο στην Α2.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος όπου σταθεί και όπου βρεθεί πλέκει το εγκώμιο των Κιτρινόμαυρων για την προσπάθεια και τον χαρακτήρα που έδειξαν κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου μοιράζοντας συγχαρητήρια και «ευχαριστώ» στα… παιδιά του για την επίτευξη του στόχου, που δεν ήταν άλλη από την άνοδο στην Α2!

Από την μεριά τους, οι ίδιοι μέσα από το ΑΕΚ1924.gr εξέφρασαν τα συναισθήματα τους για τον προπονητή και αποκάλυψαν πως ήταν η συνεργασία μαζί του όλη τη χρονιά, με τον καθένα να έχει και από… όχι μόνο έναν καλό λόγο να πει!

«Άψογη συνεργασία! Ήξερε να κρατάει την ομάδα δεμένη! Επιβλητικός με τον δικό του τρόπο! Σίγουρος για τη νίκη!», είναι μερικές από τις ατάκες που χαρακτηρίζουν τον Βαγγέλη Ζιάγκο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι παίκτες της Βασίλισσας στο ΑΕΚ1924.gr.

siam-panhguria4.Άγγελος Σιαμανδούρας: «Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον κόουτς. Είναι ένας άνθρωπος με δίψα για δουλειά την οποία και κάνει πολύ καλά. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς 13 άτομα με 13 διαφορετικές προσωπικότητες σε τέτοιες ηλικίες και επειδή κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος ήταν μια πολύ καλή σεζόν και επιτυχημένη για όλους μας.»

 

stoukas-panhguria5. Γιάννης Στούκας: «Ως ένας από τους πιο μικρούς της ομάδας έχω να πω ότι ο τρόπος που μου συμπεριφερόταν ήταν πολύ καλός, ήξερε πώς να μου μιλάει και να με ψυχολογεί. Με βοήθησε πολύ να βελτιωθώ και με επικροτούσε στα καλά αλλά και στις στιγμές που δεν είχα συγκέντρωση γινόταν αυστηρός. Γενικά με όλους ήταν πολύ καλός, ποτέ δεν είχε δώσει αφορμή ώστε να δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα και μεταξύ μας. Δεν πρόσβαλε ποτέ και μάλιστα ήταν και αρκετές οι φορές που ήταν ανεκτικός σε στιγμές που άλλος δεν θα το έκανε

falekas-aek-doukas6. Αλέξης Φαλέκας: «Καταρχήν πρέπει να πούμε ένα μπράβο στην διοίκηση η οποία εμπιστεύθηκε έναν νέο και εξελίξιμο προπονητή για να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο και μάλιστα σε μια περίοδο όπου η ΑΕΚ έπρεπε να ανέβει και η πίεση, το άγχος και η ευθύνη ήταν τεράστια. Ο Βαγγέλης πιστεύω ότι είναι πολύ εργατικός, ασχολείται όλη μέρα με το μπάσκετ και προσπαθεί και εκείνος να βελτιωθεί και να έχει καλές σχέσεις με όλους. Είχαμε μια άψογη συνεργασία μεταξύ μας. Στις κακές στιγμές προσπαθήσαμε μέσα από συζήτηση να μείνουμε ενωμένοι και τα καταφέραμε. Ποτέ δεν υπήρξαν προστριβές μεταξύ μας και νομίζω ότι αν μας ευνοούσε ένα αποτέλεσμα τότε θα βγαίναμε και πρώτοι στο πρωτάθλημα.»

tzolos-aek-xolargos

7. Βαγγέλης Τζόλος: «Σε σχέση με τα άλλα παιδιά της ηλικία μου, μου έδειξε εμπιστοσύνη, μου έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής και με πέταγε στα βαθιά στους κρίσιμους αγώνες. Γενικά η συνεργασία μας ήταν άψογη επειδή γνωρίζει τον χαρακτήρα μου και με έκανε να αισθάνομαι όμορφα.»

 

 

polu-panhguria8. Μιχάλης Πολυτάρχου: «Προσωπικά έχω μια φανταστική συνεργασία με τον κόουτς. Με βοήθησε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Και τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά είναι ικανοποιημένα από την συνεργασία τους με τον προπονητή και ελπίζω του χρόνου να μείνουμε όλοι και με τους ίδιους προπονητές και παίκτες να οδηγήσουμε την ομάδα στην Α1.»

 

gkizo-panhguris11. Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης: «Ήταν πάρα πολύ προσιτός από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε και προσπαθούσε να κατανοήσει το πρόβλημα του καθενός ξεχωριστά. Μάλιστα, σε στιγμές έντασης μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα ήταν εκείνος που προσπαθούσε να καταλαγιάσει τα πνεύματα. Ήταν άψογος με τους παίκτες και από την αρχή νιώσαμε όλοι πολύ άνετα. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για εκείνον.»

 

veskoukhs12. Σάκης Βεσκούκης: «Τον κόουτς τον ήξερα και πριν συνεργαστούμε. Ήξερα ότι πρόκειται για ένα  πολύ καλό άνθρωπο που αγαπάει το μπάσκετ και έχει τρομερή όρεξη για δουλειά και μάλιστα σε μια περίοδο την οποία έπρεπε να βγάλει εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή, την άνοδο στην Α2. Υπήρχαν αρκετές φορές εντάσεις μετά από κάποια άτυχα αποτελέσματα, ωστόσο εκείνος κρατούσε δεμένη την ομάδα και πάντα το κλίμα ήταν καλό. Νομίζω ότι αυτό μας βοήθησε κιόλας να πετύχουμε το στόχο μας

 

kopsa13. Γιώργος Κοψαύτης: «Αρχικά θέλω να πω ότι ο κόουτς είναι παιδί της ΑΕΚ. Είναι γνήσιος Ενωσίτης και υπεραγαπά την ομάδα. Όπως είναι λογικό υπήρξε υπερβολικό άγχος για να επιτύχει η ΑΕΚ το στόχο κάτι που πολλές φορές δημιουργούσε εντάσεις κατά την διάρκεια των προπονήσεων ή των παιχνιδιών. Ωστόσο εκείνος είχε τον τρόπο να τις αντιμετωπίσει, χωρίς να παρεκτραπεί. Κρατούσε δεμένη την ομάδα και έτσι καταφέραμε να φέρουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα

 

14. Κώστας Τσαπρούνης: «tsaprounAEKΘέλω να πω αρχικά για το προπονητικό τιμ. Όλοι μας έχον βοηθήσει πάρα πολύ και σαν σύνολο αλλά και ατομικά. Μας βοήθησαν να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας σε κάποια πράγματα και ήταν πάντα στο πλευρό μας. Όσον αφορά τον κόουτς, εκείνος ειδικά σε περιόδους εντάσεων προσπαθούσε να κρατάει χαμηλά τους τόνους για να μην ”σπάσουμε” μεταξύ μας και να ηρεμήσει τα πράγματα. Πιστεύω ότι για τα παιδιά που έχουμε συνεργαστεί ξανά μαζί του, όπως και ο Τζόλος, ήταν και ο βασικός λόγος για να μείνουμε ή να επιστρέψουμε στην ομάδα. Μας έχει βοηθήσει πολύ όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και προσωπικά.»

despos-polutarxou15. Δημήτρης Δέσπος: «Νεαρός, εξελίξιμος και πιστεύω ότι διαχειρίστηκε σε άριστο βαθμό και τις καλές και τις κακές στιγμές που περάσαμε στην ομάδα. Ο κόουτς έχει απίστευτη ηρεμία και το καλό ήταν ότι πίστευε απόλυτα τα παιδιά που επέλεξε παρά το γεγονός ότι “πυροβολήθηκε” από εξωγενείς παράγοντες. Άλλωστε ο στόχος που ήταν η άνοδος στην Α2, επετεύχθη και του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως συγχαρητήρια αξίζουν και στην διοίκηση που τον επέλεξε για αυτό το δύσκολο έργο.»

 

kape16. Νίκος Καπετζογλου: «Θεωρώ ότι η συνεργασία του με όλους τους παίκτες ήταν άψογη και προσωπικά εμένα μου έκανε εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε τις καταστάσεις. Υπήρχαν δύσκολες περίοδοι στην ομάδα μετά τα άσχημα αποτελέσματα, με εντάσεις και στεναχώρια όμως ήξερε πώς να κατευνάσει τα πνεύματα. Για παράδειγμα μετά από μία ήττα ξεκίναγε η εβδομάδα προπονήσεων και ήταν σαν να ξεκίναγε κάτι καινούριο. Δεν ήταν ποτέ ειρωνικός και ήξερε πώς να επιβληθεί χωρίς να προσβάλει και να κάνει τον άλλον να νιώσει άσχημα. Και μην ξεχνάμε ότι είναι και πολύ καλός προπονητής.»

vavatsikos-ziagkos17. Γιάννης Βαβάτσικος: «Άψογη συνεργασία με τον κόουτς. Δεν είχε προτιμήσεις σε συγκεκριμένους παίκτες και ήταν πάντα ουδέτερος κρατώντας την ίδια συμπεριφορά απέναντι σε όλους. Μάλιστα, αυτό που βοήθησε πάρα πολύ στην ψυχολογία μας ήταν ότι παρά τις εντάσεις και την στεναχώρια μετά από τα κακά αποτελέσματα εκείνος έδειχνε πάντα σίγουρος για την επόμενη νίκη. Αυτό βοήθησε πάρα πολύ στην ψυχολογία μας, καθώς προχωρούσαμε κι εμείς μπροστά.»

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement