02.5
17:37

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την Original Τρικάλων για την στήριξη και την βοήθεια της, αλλά και όλους όσοι βρέθηκαν στην θεσσαλική πόλη και δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της Βασίλισσας ευχαρίστησαν την ARIES TRIKALA BC, τους ανθρώπους του κλειστό Κατσιμήδειου, αλλά και την Αστυνομική διεύθυνση των Τρικάλων που μερίμνησε για την ασφάλεια της αποστολής της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ της ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα ARIESTRIKALAB.C.  και τον γενικό αρχηγό κ.Κώστα Σκρέτα καθώς και τους υπεύθυνους του Κατσιμήδειου Κλειστού Γυμναστηρίου Τρικάλων για την παραχώρηση των ωρών προπόνησης για τις ανάγκες της ομάδας μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων που μερίμνησε για την ασφάλεια της αποστολής της ομάδας μας καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Χρήστο Μιχαλάκη που συνετέλεσε στην ομαλή τέλεση του αγώνα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από το κλαμπ της ORIGINALΤΡΙΚΑΛΩΝ για την υποδοχή που επεφύλαξαν στην ομάδα, για τη βοήθεια που παρείχαν στην αποστολή και κυρίως για τη συγκινητική στήριξή τους. Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια και σε όλους εκείνους τους οπαδούς της ΑΕΚ που έφτασαν στα Τρίκαλα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο αλλά βοήθησαν την ομάδα με κάθε τρόπο.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement