
Τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο, χρηματοδότη της μπασκετικής ΑΕΚ, θέλει ως πρόεδρο στην Ερασιτεχνική ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Κομβικό σημείο στα σχέδια που έχει ο Τίγρης για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ θα παίξουν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής. Για το λόγο αυτόν ο Μελισσανίδης έχει σκοπό να βάλει πρόεδρο στην Μάνα ΑΕΚ κάποιον άνθρωπο που θα μπορεί και να την στηρίξει, αλλά και να τον βοηθήσει οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστεί.
Χθες λοιπόν, Μ. Τετάρτη (01/5) ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συνάντηση με τον Κωνσταντνίνο Κοτσάτο, ο οποίος μαζί με τον Αλέξη Αλεξίου έστησαν μια υγιής ομάδας στο μπάσκετ η οποία ανέβηκε στην Α2 και σίγουρα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία.
Αυτό που πρότεινε ο Μελισσανίδης στον Κοτσάτο ήταν να γίνει πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, καθώς ήδη έχει στηρίζει με τις χορηγίες του αρκετά τμήματα.
Ο «Mr Diamonds» έδειξε θετική διάθεση για να βοηθήσει και ειδικά ενόψει του μεγάλου σχεδίου κατασκευής γηπέδου για την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο αυτό που ξεκαθάρισε είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αφήσει την ομάδα του μπάσκετ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement