
Αποδεκτή έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αποκρατικοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου την προσφορά της κοινοπραξίας «Emma Delta» του Δημήτρη Μελισσανίδη, του υιού του και του Τσέχου, Γίρι Σμετς για την εξαγορά του 33% του ΟΠΑΠ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Για το συγκεκριμένο ποσοστό το τίμημα της πώλησης ανέρχεται στα 652 εκατ. ευρώ, προσφορά η οποία είναι 30 εκατ. ευρώ αυξημένη σε σχέση με την αρχική πρόταση.
Στουρνάρας: «Πολλαπλά τα οφέλη για το ελληνικό δημόσιο»
«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη μεγάλη αποκρατικοποίηση που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και συνέχισε: «Τα οφέλη για το ελληνικό Δημόσιο είναι πολλαπλά, αφού αποδεικνύεται η εμπιστοσύνη των επενδυτικών κεφαλαίων στην ελληνική Οικονομία και ταυτόχρονα εξασφαλίζονται για πρώτη φορά, πέραν του τιμήματος και έσοδα από φόρους 30% επί των μικτών κερδών που θα μπαίνουν κάθε χρόνο στο δημόσιο ταμείο».