Την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη περιμένουν πολλοί ποδοσφαιριστές της Ένωσης, αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την συνέχεια της καριέρας τους στην ΑΕΚ σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν αγωνίζεται
Οι τάσεις φυγής από τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης παραμένουν, με τους περισσότερους να ψάχνονται για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους, αφού η ΑΕΚ δεν θα τους καλύπτει αν τελικά πέσει στη Β’, πόσο μάλλον αν πέσει και στην Γ’ εθνική.
Ωστόσο υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία τι θα γίνει στα διοικητικά της ομάδας, και αν και εφόσον οι κινήσεις του Μελισσανίδη επισημοποιηθούν, να παραμείνουν στην ΑΕΚ, καθώς η προοπτική αναγέννησης της ομάδας μέσα σε διάστημα 3-4 χρόνων σε συνδυασμό με το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι κάτι που τους ελκύει.
Ο Παυλής από την άλλη είναι ο μόνος που θέλει να παραμείνει ότι και να γίνει στην ομάδα, ενώ οι Τσούπρος και Καραλής έχουν δηλώσει πως θέλουν να σταθούν στην ομάδα και να την βοηθήσουν από το μηδέν.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement