01.5
18:59

Ένα βήμα από το Μαρούσι η ΑΕΚ

Πένυ Μακρή
Advertisement

Γήπεδο το οποίο οι Ενωσίτες θα μπορούν να μετατρέπουν σε έδρα θέλουν στην ΑΕΚ, για αυτό το λόγο η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη συμφωνία με το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Πριν καλά καλά τελειώσει η χρονιά για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ οι Κωνσταντίνος Κοτσάτος και Αλέξης Αλεξίου ξεκίνησαν να σχεδιάζουν τη νέα σεζόν, καθώς γνώριζαν ότι η Ένωση θα κατάφερνε να ανέβει κατηγορία.

Πρωταρχικός τους στόχος η ομάδα να έχει ένα γήπεδο το οποίο οι οπαδοί της ομάδας θα μετατρέπουν σε έδρα, κάτι το οποίο δε γινόταν στην Ζωφριά. Τα δύο γήπεδο στα οποία πόνταραν οι υπεύθυνοι της Βασίλισσας ήταν αυτό του Πανελληνίου και αυτό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Ωστόσο, το δεύτερο αποτελεί τη βασική τους επιλογή, ενώ παράλληλα βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη συμφωνία.

Αν λοιπόν όλα πάνε καλά το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι θα στεγάσει την Ένωση τουλάχιστον για την ερχόμενη σεζόν, με την προοπτική ότι η συνεργασία θα επεκταθεί.

Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι περίπου 1.500 θεατές, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και έτσι θα διευκολύνει τους οπαδούς.

Σύσσωμο το επιτελείο της Βασίλισσας έχει δώσει το «οκ» και το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement