25.4
10:29

Μεμονωμένα στην Ορεστιάδα οι οπαδοί

AEK1924.gr team
Μεμονωμένα στην Ορεστιάδα οι οπαδοί

Το 3ο ειδικό τουρνουά ανόδου για την Α1 ξεκινά αύριο (26/4) και σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη της προηγούμενης εβδομάδας για τα μέτρα ασφαλείας, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα πρέπει να το κάνουν μεμονωμένα και χωρίς διακριτικά

Η αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας ζήτησε να εφαρμοστεί ο νόμος περί μετακινήσεων των οργανωμένων οπαδών και έτσι όσοι θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της ΑΕΚ θα πρέπει να το κάνουν μεμονωμένα και χωρίς διακριτικα.  

Παρόλα αυτά η διοίκηση της Ορεστιάδας έχει προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να μην γίνει αυτό, φτιάχνοντας έναν συγκεκριμένο χώρο που θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν οι οπαδοί.

 Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, η ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα ταξίδεψε στην Ορεστιάδα και σήμερα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στις 21:00 πριν την έναρξη του τουρνουά, που είναι αύριο (21:00) με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement