24.4
14:07

Χωρίς οπαδούς το μπαράζ

Πένυ Μακρή
Advertisement

Αποκαλύψεις είχαν οι δηλώσεις του Τάκη Τσαγκρώνη σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει από την Αστυνομία και τον Ηρακλή για την πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα μπαράζ.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ αρχικά τόνισε ότι δεν έχει στα χέρια του κανένα έγγραφο από την Αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, ωστόσο έκανε γνωστό ότι τελικά ο αγώνας θα γίνει στις 15:30 την Μεγάλη Δευτέρα αντί για 17:00 που ανακοίνωσε χθες η ομοσπονδία.

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι, ο κ. Τσαγκρώνης αποκάλυψε ότι στον αγώνα δεν θα υπάρχουν οπαδοί των δύο ομάδων, παρά φίλαθλοι της τοπικής κοινωνίας.

Χαρακτηριστιά οι δηλώσεις του στον «Arena FM» αναφέρουν: « Ο αγώνας έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 3.30 το μεσημέρι τη Δευτέρα στα Τρίκαλα. Έχουμε συμφωνήσει και με το κρατικό κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι. Βεβαίως, υπάρχει και μια συζήτηση με την Αστυνομία, αν μπορεί να καλύψει τη διεξαγωγή του αγώνα. Είμαστε σε συνομιλίες, θα ξέρουμε εντός ολίγου. Δε θα δοθούν ούτε προσκλήσεις, ούτε εισιτήρια, ούτε τίποτα. Θα γίνει με ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας, με κόσμο από την περιοχή γενικώς. Και επειδή υπάρχει έντονο στοιχείο της ΑΕΚ στα Τρίκαλα, τι να κάνουμε; Με αυτή τη λογική, δεν πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, αφού οπαδοί των δύο ομάδων υπάρχουν παντού».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement