24.4
21:12

«Δεν θα παίξουμε στο μπαράζ αν γίνει μετά τις 29/4»

Πένυ Μακρή
Advertisement

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ της ΑΕΚ σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ με τον Ηρακλή

Στην ανακοίνωση κάνει λόγο για ύποπτη φημολογία που θέλει το ματς να αναβάλλεται, (κάτι που εξυπηρετεί μόνο τον Ηρακλή), ενώ προειδοποιεί ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί αν τελικά ο αγώνας γίνει μετά τις 29 Απριλίου, ημερομηνία που έχει αποφασιστεί και ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΟΚ.

Παράλληλα, τονίζει ότι ήδη μια φορά έχει δεχθεί να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα βάζοντας πάνω από όλα το καλό του αθλήματος και την εξυπηρέτηση του αντίπαλου σωματείου. . 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Τις τελευταίες μέρες ο αγώνας μπαράζ ΑΕΚ-ΗΡΑΚΛΗ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία αλλάζει καθημερινά ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής. Ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες εντείνεται μία ύποπτη φημολογία για αναβολή του αγώνα. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τα σενάρια που θέλουν τον Ηρακλή να πιέζει για αναβολή του αγώνα, λόγω τραυματισμών βασικών παικτών του.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι σαφής και προσδιορίζει την 28η Απριλίου ως ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Κατά παρέκκλιση δεχτήκαμε να αγωνιστούμε την 29η Απριλίου στα Τρίκαλα όπως και ορίστηκε επίσημα από την ΕΟΚ.

Παρά ταύτα με προφάσεις δήθεν για λόγους ασφαλείας, επιδιώκεται η αναβολή του αγώνα. Εμείς, θεωρούμε ότι τέτοια πρόφαση για αναβολή του αγώνα για λόγους ασφαλείας είναι εντελώς έωλη και θα ισχύει σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία. Επίσης είναι εύκολα αντιληπτό ότι τα όποια μέτρα ασφαλείας για την τέλεση του αγώνα ληφθούν στο μέλλον, έτσι ώστε να μπορεί να τελεστεί, μπορούν να ληφθούν ευχερώς και τώρα.

Ενημερώνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ ότι ήδη, προτάσσοντας το καλό του αθλήματος και την εξυπηρέτηση του αντίπαλου Σωματείου, δεχθήκαμε το αίτημά του, να παραταθεί κατά μία ημέρα ο χρόνος διεξαγωγής του αγώνα, προκειμένου να παραβρεθούν και οι οπαδοί του Ηρακλή, δεχθήκαμε όλες τις αλλαγές του τόπου τέλεσης και αλλάξαμε αντίστοιχες φορές τον αγωνιστικό και ταξιδιωτικό προγραμματισμό μας.

Μετά από όλες τις παραχωρήσεις που κάναμε και με δεδομένο ότι ουδέποτε απασχολήσαμε την Ομοσπονδία με παρεμβάσεις για τον τόπο τέλεσης του αγώνα, ούτε ζητήσαμε εμείς την μετάθεσή του για μία μέρα, με δεδομένο ότι ο αγώνας έχει επισήμως οριστεί από την Ομοσπονδία να διεξαχθεί στις 29.4.2013 και ώρα 5 μ.μ. στο κλειστό Κατσιμήδου στα Τρίκαλα και μάλιστα με τηλεοπτική κάλυψη, έχουν δε οριστεί και οι διαιτητές του αγώνα, και κυρίως με δεδομένο ότι υπάρχουν πάμπολλοι τρόποι τήρησης των όρων ασφαλείας, η δε Διεύθυνση του γηπέδου των Τρικάλων δεν έχει κανένα πρόβλημα με την τέλεση του αγώνα, καθιστούμε σαφές ότι δεν προτιθέμεθα να αγωνιστούμε σε οποιαδήποτε ημερομηνία μετά την 29η Απριλίου καθώς καταστρατηγείται η ισονομία του πρωταθλήματος και εξυπηρετούνται άλλα συμφέροντα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement