23.4
05:34

Μελισσανίδης, Παππάς και το έγκλημα

AEK1924.gr team
Μελισσανίδης, Παππάς και το έγκλημα
Advertisement

Διαβάστε στο σημερινό τύπο για τη συνάντηση Μελισσανίδη-Παππά αλλά και το μπαλάκι των ευθυνών που πάει στους μετόχους.

 SPORTDAY

Διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας την εκ βαθέων εξομολόγηση του “Dimi” για το πως έζησε αυτή τη δραματική σεζόν αλλά και την αποκάλυψη της εφημερίδας για συνάντηση Μελισσανίδη-Παππά που αφορά την ΑΕΚ.

GOAL

Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας φιλοξενούνται δηλώσεις του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου που μιλά για όλες τις ποινικές και αστικές ευθύνες που βαραίνουν τους μετόχους αλλά και την δυνατότητα της ΑΕΚ να προσφύγει κατά του Άρη.

LIVESPORT

Γίνεται λόγος για την ώρα που το μέλλον της ΑΕΚ βρίσκεται στα χέρια των μςτόχων, ενώ σημειώνεται και η κατάθεση της έφεσης από την ΠΑΕ για το ματς με τον Πανθρακικό. Επιπλέον αναφέρεται ένα νέο σενάριο παραμονής της ΑΕΚ στην κατηγορία μέσω αναδιάρθρωσης 20 ομάδων.

ΏΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η εφημερίδα γυρνά το χρόνο πίσω και θυμάται όλες τις εγκληματικές ενέργειες της μετοχικής ομάδας του 2004 που στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδια του Μελισσανίδη για την ομάδα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->