
Καλημέρα σε όλα τα αδέρφια. Είμαι 37 χρονών ποτέ στη ζωή μου μέχρι τώρα δεν έχω ξαναβρεθεί σ’ αυτή τη θέση όπως όλοι μας άλλωστε. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα γιατί ποιος είμαι εγώ που θα μιλήσω για την ΑΕΚ μας.
Εγώ είμαι ένας απλός φίλαθλος που την αγαπάει, την πονάει και τέλος πάντων το αίμα μου είναι κιτρινόμαυρο. Αυτό όμως που θα ήθελα να πω και συγχωρέστε με ΑΕΚτζήδες μου είναι ότι τώρα που βρισκόμαστε σ’ αυτή τη θέση πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα, γιατί τα παιδιά που έπαιζαν σ’ αυτήν το έχουν πολλή μεγάλη ανάγκη.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να πω ότι πάντα θα είμαι ΑΕΚτζής. Τι να κάνουμε άλλωστε αφού κάποιοι όπως λένε και θέλουν να πιστεύουν, νομίζουν ότι με την συμπεριφορά τους προς την ομάδα και τους κακούς χειρισμούς λέγονται ΑΕΚτζήδες. Δεν πρέπει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας αλλά να είμαστε ένα και με αγάπη προς την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι.
Αυτά ήθελα να πω, ευχαριστώ να είμαστε πάντα καλά και όλοι μας να φωνάζουμε δυνατά: ” ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ, ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΣΚΙΣΤΕ, ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ, ΝΙΚΗΣΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ ΑΕΚ ΑΕΚ…”
Ηλίας Πιτσιδόπουλος