20.4
18:09

Ίδιο σύστημα, διαφορετικά πρόσωπα

AEK1924.gr team
Ίδιο σύστημα, διαφορετικά πρόσωπα
Advertisement

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει καταλήξει στο σύστημα που θα χρησιμοποιήσει στο αυριανό ματς, ωστόσο οι τραυματισμοί των Τσουμάγκα και Ανάκογλου τον έκαναν να αλλάξει τα πρόσωπα της 11άδας

Στην τελευταία προπόνηση της Ένωσης πριν από το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, ο Δέλλας έδειξε ότι έχει κατασταλάξει στο σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ΑΕΚ, ενώ μετά τους τραυματισμούς των Τσουμάγκα και Ανάκογλου αναζητεί τους αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα με τη σημερινή δοκιμή κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης θα αγωνιστεί ο Αραμπατζής, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Βλάχο, Μπουγαΐδη, Κουτρουμπή και όπως όλα δείχνουν τον Τσουκαλά, ο οποίος θα παίξει ως αριστερό μπακ.

Οι Μητρόπουλος και Ρίκκα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ ο Γκερέιρο θα αγωνιστεί ως δεκάρι. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πετρόπουλος, με τους Φούντα και Καραλή να αγωνίζονται ως εξτρέμ. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->