18.4
11:47

Να γίνει ότι και με τον Άρη!

AEK1924.gr team
Να γίνει ότι και με τον Άρη!

Τη μια αβάντα μετά την άλλη παίρνει ο Άρης, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ απειλείται με αφανισμό λόγω των επεισοδίων και της απόφασης του Τριστώνη.

Στο ματς της Βέροιας με τον Άρη συνέβησαν τα ίδια και χειρότερα επεισόδια από αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό. Παρόλα αυτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης τη γλίτωσε μόνο με πρόστιμο.

Η τελική απόφαση ήρθε μέσω της σημερινής απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Άρη.

Ο αθλητικός εισαγγελέας είχε παρέμβει αυτεπάγγελτα ζητώντας τιμωρία της έδρας των «κίτρινων», όμως δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά του. Έτσι το πρόστιμο του Άρη μετατράπηκε από 31.000 ευρώ σε 40.000 ευρώ, ολοκληρώνοντας τη μεθόδευση και δείχνει ποιος είναι ο μοναδικός τρόπος που πρέπει να αντιμετωπιστεί η ΑΕΚ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement