18.4
06:19

Έχει δυνατό χαρτί η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Έχει δυνατό χαρτί η ΑΕΚ
Advertisement

Με έναν πλήρη φάκελο στα χέρια τους αλλά και μ’ ένα δυνατό χαρτί στην ΑΕΚ ευελπιστούν πως θα δικαιωθούν σε πρώτη ή δεύτερη φάση.

Στη σημερινή συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague, ο νομικός εκπρόσωπος της Ένωσης, Χάρης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του θα εμφανιστούν προετοιμασμένοι ούτως ώστε να πετύχουν τη δικαίωση για την ομάδα.

Έχοντας σύμμαχο την ομάδα του Πανθρακικού, την γνώμη του παρατηρητή του αγώνα αλλά και την έκθεση της Αστυνομίας εκτιμούν πως υπάρχουν καλές πιθανότητες για να πετύχουν το στόχο τους. Ωστόσο γίνεται λόγος και για ένα δυνατό χαρτί που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της Ένωσης και που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα ανατροπής των δεδομένων. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει τίποτα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Επομένως σήμερα θα δοθεί ένας πολύ σημαντικός αγώνας για την ομάδα. Ένας αγώνας κρίσιμος που θα καθορίσει το μέλλον της ΑΕΚ, ωστόσο στην Ένωση είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία να παίξει η ομάδα τη σωτηρία της στο Περιστέρι.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->