Στις 2 το μεσημέρι δόθηκε εντολή να αδειάσει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ λόγω απειλητικών μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων. Διεξάγεται αυτή την ώρα η προπόνηση παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης
Παρά το γεγονός ότι υπήρχε απόφαση να μην μεταβούν οπαδοί στα Σπάτα, κάποιοι εξ αυτών εξακολουθούν να δρουν ανεξέλεγκτα. Μέλη της ΑΕΚ έγιναν αποδέκτες απειλητικών μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων και εκ της ΠΑΕ δόθηκε εντολή να αδειάσει το προπονητικό κέντρο της Ένωσης.
Η ανησυχία πλέον είναι έκδηλη για το τι μπορεί να συμβεί κατά την απογευματινή προπόνηση της ομάδας (στις 17.00) όπου ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο θα βρεθούν ξανά ύστερα από τρεις ημέρες, παρουσία αστυνομικής δύναμης.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές πάντως έφτασαν κανονικά στα Σπάτα και αυτή τη στιγμή είναι στα αποδυτήρια της ομάδας όπου και ετοιμάζονται για προπόνηση. Οπαδοί δεν υπήρχαν απ’ έξω τούτη τη στιγμή καθώς η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων είναι ιδιαίτερα εκτενής.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement