Το ενδεχόμενο της αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος είναι ορατό, καθώς αυτό που θέλουν όλοι να περιμένουν είναι να γνωστοποιηθεί η ποινή της ΑΕΚ και μετά να πραγματοποιηθούν τα τελευταία ματς.
Η Κέρκυρα έχει ήδη υποβιβαστεί, ενώ μετά τη διακοπή του ΑΕΚ – Πανθρακικός, η Ένωση όπως όλα δείχνουν θα είναι η ομάδα που θα την ακολουθήσει στην Β’ Εθνική. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ΠΑΕ ΑΕΚ να απολογηθεί, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα να συνεδριάσει και εν συνεχεία να γνωστοποιηθεί η ποινή της.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικούντες τον ΟΦΗ ζητούν αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής, ώστε να γνωρίζουν πριν παίξουν το τι έχει συμβεί τελικά με την Ένωση. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται ότι θα πράξει και η Βέροια. Ομάδες δηλαδή των οποίων η τύχη εξαρτάται από την απόφαση που θα παρθεί για τον Δικέφαλο.
Όπως γίνεται συνήθως η ΑΕΚ αναμένεται ότι θα απολογηθεί την Πέμπτη και αν δεν δικαιωθεί θα καταθέσει έφεση εναντίων της πρωτόδικής απόφασης, η οποία όμως δεν πρόκειται να εκδικασθεί πριν τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Καταλήγοντας, ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρα, ωστόσο όπως ήταν λογικό οι ομάδες που έχουν άμεση σχέση με τη συγκεκριμένη τιμωρία θέλουν να γνωρίζουν τι γίνεται με την ΑΕΚ πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο για την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement