16.4
19:15

Πες μου πως είναι ψέμα…

Πες μου πως είναι ψέμα…
Advertisement

Τα λόγια περιττά, ο πόνος αβάσταχτος τα δάκρυα πολλά. 89 χρόνια ένδοξης ιστορίας καταστράφηκαν μέσα σε λίγα λεπτά και σίγουρα οι μέρες που θα έρθουν θα είναι ακόμα δυσκολότερες.

Το συναίσθημα της άρνησης είναι ακόμα έντονο για όλους. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σχεδόν με τα δύο πόδια στην Β’ Εθνική. Όλοι περιμένουν κάποιον να τους τσιμπήσει ώστε να ξυπνήσουν και να διαπιστώσουν ότι όλα αυτά είναι ένας εφιάλτης.

Και το χειρότερα από όλα είναι ότι η ΑΕΚ θα πέσει εκτός γηπέδων. Θα πέσει στα χαρτιά. Θα πέσει γιατί κάποιους συνέφερε να συμβεί αυτό. Και αυτοί οι κάποιοι κοιμούνται ήσυχοι την ίδια στιγμή που εκατομμύρια Ενωσίτες έχασαν τον ύπνο τους, τη γη κάτω από τα πόδια τους, τα χαμόγελα από το πρόσωπο τους.

Όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή φάνηκαν προγραμματισμένα και θα γινόντουσαν ακόμα και αν η ομάδα ερχόταν ισόπαλη. 30.000 κόσμος ήταν εκεί. Το Ολυμπιακό Στάδιο ήταν τόσο γεμάτο που σου έφερνε στο μυαλό παλιές ωραίες στιγμές. Τότε που ο Σέζαρ σκόραρε κόντρα στην Μίλαν. Τότε που η ΑΕΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα εντός γηπέδων. Τότε που οι κερκίδες έπαιρναν φωτιά και οι φωνές των Ενωσιτών ακουγόντουσαν μέχρι τον… Πειραιά. Ωστόσο αυτή τη φορά συνέβαινε κάτι διαφορετικό. Οι ΑΕΚτζήδες ήταν εκεί για να βοηθήσουν την ομάδα στον τελικό της παραμονής της, δείχνοντας ότι στα εύκολα είναι ΑΕΚ, αλλά στα δύσκολα είναι ΑΕΚάρα.

Οι μήνες που έρχονται αναμένονται να είναι ακόμα πιο δύσκολοι. Η επόμενες μέρες της ΑΕΚ καίνε πολλούς. Σίγουρα ο Δικέφαλος δεν θα πέσει αμάχητη, καθώς υπάρχει ακόμα ψωμί στην υπόθεση, αλλά πλέον το θέμα είναι αν πέσει να καταφέρει να σηκωθεί ξανά. Άλλωστε οι προσφυγικές ρίζες της ομάδας την κάνουν να γνωρίζει καλά τι σημαίνει να γεννιέσαι από τις στάχτες σου.

Ότι και αν γίνει ΑΕΚ είμαστε και ΑΕΚ θα παραμείνουμε. Όπου και αν παίζει, όπου και αν βρίσκεται οι κερκίδες θα ντύνονται κιτρινόμαυρες για να υποδέχονται τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Την ομάδα που έμαθε σε όλους τι σημαίνει να παίζεις ποδόσφαιρο και όχι μπάλα. Τι σημαίνει ιστορία. Τι σημαίνει ιδέα.

Τα δάκρυα πρέπει να σταματήσουν εδώ. Τώρα ήρθε η στιγμή που στην ΑΕΚ πρέπει να υπάρξει επιτέλους ΕΝΩΣΗ. Εμείς δεν θέλουμε ο καπετάνιος να πηδήξει τελευταίος από το καράβι, όποιος δεν μπορεί φεύγει. Τα ψέματα τελείωσαν και το παραμυθάκι που μας πουλάνε τόσο καιρό δεν έχει ωραίο τέλος.

«Η ΑΕΚ είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλο, θα ξαναπετάξει ψηλά», το είπε ο Δέλλας και σίγουρα το πιστεύουν όλοι όσοι ξέρουν τι σημαίνει ΑΕΚ. Τα όνειρά μας δεν τελειώνουν εδώ γιατί απλά είμαστε πιο δυνατοί από όσο νομίζουμε. Θα επιστρέψουμε και αυτό είναι το μόνο σίγουρο…

ΥΓ: Η κατάσταση είναι τραγική, ωστόσο κάπου στο βάθος όλοι βλέπουν κάτι… μια αχτίδα, μια ελπίδα, ίσως αυτό που όλοι θέλουν να ακούσουν. Ένα θετικό σενάριο στο οποίο η ΑΕΚ με έναν μαγικό τρόπο δεν θα υποβιβαστεί. Δεν ξέρω ποιο θα είναι αυτό και ίσως είμαι περισσότερο αισιόδοξη από ότι θα έπρεπε, αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι η ΑΕΚ με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα τα καταφέρει και θα παραμείνει ζωντανή κόντρα σε όλους και σε όλα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->