13.4
09:40

Εκτός και ο Περόνε με τον Άρη

AEK1924.gr team
Εκτός και ο Περόνε με τον Άρη

Μια ακόμα απουσία για τον Αστέρα Τρίπολης ενόψει του ματς με τον Άρη ο οποίος θα αγωνιστεί… αποδεκατισμένος στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής (14/4)

Με μισή ομάδα θα ταξιδέψει ο Αστέρας Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη, για να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη. Η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία έχει φτάσει το αποκορύφωμα της και όπως όλα δείχνουν, άπαντες θέλουν τη ΑΕΚ έξω από αυτή.

Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών αλλά και από τις… συμπεριφορές των ομάδων που βρίσκονται κοντράρονται με τους αντιπάλους της Ένωσης για την παραμονή.

Αυτή τη φορά ο Αστέρας θα πάει στο Βικελίδης χωρίς τους Ουσέρο, Ράγιος, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι και Άλβαρες ενώ τελευταία απουσία μέχρι στιγμής είναι αυτή του Περόνε ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις χθες και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement