10.4
16:26

Απόγευμα οι προπονήσεις

AEK1924.gr team
Απόγευμα οι προπονήσεις

Ο Δέλλας και οι συνεργάτες του αποφάσισαν όλες οι προπονήσεις εκτός του Σαββάτου να είναι απογευματινές, ώστε οι παίκτες να προσαρμόζονται στις ώρες των αγώνων.

Αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή που πραγματοποιεί ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του στην ΑΕΚ, μετά την απόφαση να «κλειδωθούν» τα αποδυτήρια της Ένωσης και να έχουν ελάχιστοι πρόσβαση μέσα σε αυτά.

Το νέο προπονητικό τιμ της Ένωσης θέλει τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται απόγευμα, και συγκεκριμένα στις 19.00, ώστε να προσαρμόζονται στις ώρες που θα είναι οι δύο επόμενοι αγώνες.

Μοναδική προπόνηση που δεν θα είναι απόγευμα θα είναι αυτή του Σαββάτου, η οποία θα είναι η τελευταία πριν από το κρίσιμο ματς κόντρα στον Πανθρακικό και θα πραγματοποιηθεί στις 16.30. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement