Μαζί με δύο σχολεία που βρίσκονται σε πολυήμερη εκδρομή θα διαμείνει η ΑΕΚ στα Γιάννενα, καθώς στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει βρίσκονται ήδη αρκετοί μαθητές.
Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα… συγκατοικήσουν με δύο σχολεία, τα οποία βρίσκονται στις εκδρομές τους και διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτό που θα μείνει η ΑΕΚ. Σίγουρα αυτό δεν θα αρέσει ούτε στον Έβαλντ Λίνεν αλλά ούτε και στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν πριν από το κρίσιμο ματς κόντρα στον ΠΑΣ.
Βέβαια, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έχουν φροντίσει ώστε τα δωμάτια των παικτών της Ένωσης να βρίσκονται σε διαφορετική πτέρυγα από αυτές που μένουν οι εκδρομές, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή η αποστολή της Ένωσης θα συναντηθεί με τους μαθητές.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι όσο και αν φροντίσουν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου για ηρεμία, σίγουρα θα υπάρξουν και μικρά… παρατράγουδα, καθώς οι μαθητές ξεσαλώνουν στις εκδρομές του και ποτέ δεν κοιμούνται νωρίς.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement