05.4
19:26

12 εκατ. ευρώ για Αδειοδότηση

AEK1924.gr team
Advertisement

Το έλλειμα των 12 εκατομμυρίων ευρώ πρέπει να καλυφθεί στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι και αρχές Μαΐου όπου πιθανότατα θα επανεξετασθεί ο φάκελος

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ όπως όφειλε κατέθεσε αρχές του Μάρτη τον φάκελο της στην Επαγγελματική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να λάβει απαντητικό έγγραφο με τις ελλείψεις του φακέλου, οι οποίες πρέπει να καλυφθούν μέχρι και αρχές του Μαΐου όπου ενδέχεται να επανεξετασθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το απαντητικό έγγραφο της ΕΠΟ έγραφε ότι διαπίστωσε έλλειμα μεταξύ κεφαλαίων και ζημιών στην ΠΑΕ καθώς οι ζημιές είναι κατά πολύ περισσότερες. Αυτό μπορεί βέβαια η ΑΕΚ να το καλύψει με 12 εκατομμύρια ευρώ τα οποία μπορεί να τα βρει είτε από άυξηση μετοχικού κεφαλαίου, είτε μέσω κάποιας εγγυητική επιστολής τραπέζης με την δέσμευση να ακολουθήσει άμεσα αύξηση ΜΚ που θα «διορθώσει» την οικονομική θέση της εταιρείας.

Για να πάρει λοιπόν η ΠΑΕ ΑΕΚ αδειόδοτηση για τη νέα χρονιά θα πρέπει να καλύψει ένα τεράστιο για τα χρονικά ποσό που μόνο μέσω ενός επενδυτή μπορεί να μπει στα «κιτρινομαυρα» ταμεία. Μονόδρομος λοιπόν αποτελεί η εύρεση επενδυτή ή η άμεση δραστηριοποίηση του Βιντιάδη που φέρεται ως επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement