04.4
09:00

“Το ταμείο είναι άδειο”

AEK1924.gr team
Advertisement

Γνώστης της τραγικής οικονομικής κατάστασης της ΑΕΚ δηλώνει ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου με αφορμή την αποχή των παικτών της ομάδας χάντμπολ δίνοντας τη δική του εξήγηση.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής συμμερίζεται την αγωνία των παικτών χάντμπολ της ΑΕΚ και τους κατανοεί απόλυτα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο GOAL:

«Ό,τι και να πουν έχουν δίκιο. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ μας χρωστάει 850.000 ευρώ. Δεν υπάρχουν χρήματα στο ταμείο. Κι η ΠΑΕ δεν έχει, δεν είναι πως δεν θέλει να δώσει. Δείχνω κατανόηση στους αθλητές. Δεν είναι το μοναδικό τμήμα που έχει πρόβλημα. Και στο βόλεϊ υπάρχει (σ.σ.: η ανδρική ομάδα πριν από λίγες εβδομάδες προχώρησε επίσης σε αποχή), απλώς στο γυναικείο υπάρχουν οι τελικοί του πρωταθλήματος και το φάιναλ-4 του Κυπέλλου και δεν υπάρχει αντίδραση.

Μίλησα πριν βγει η ανακοίνωση με τον αρχηγό της ομάδας, τον Χριστόφορο Μπακαούκα, και του εξήγησα την κατάσταση. Και στα παιδιά έχω πει σε παλιότερη συνάντηση πως γίνονται προσπάθειες να βρεθούν άνθρωποι για να βοηθήσουν. Πάντως, φέτος οι παίκτες στην πλειοψηφία τους είναι πληρωμένοι μέχρι τον Νοέμβριο. Οι περισσότεροι έχουν πάρει τρεις μήνες. Κάποιοι έχουν 2-3 μισθούς από προηγούμενα χρόνια.

Το συνολικό ποσό που απαιτείται για τις αγωνιστικές ομάδες είναι το πολύ 170.000 ευρώ. Λίγο πάνω από τις 150.000. Υπάρχει, όμως, πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Κάποια παλιά χρέη εκχωρούνται στην Εφορία κι έρχονται μετά σ’ εμάς βεβαιωμένα. Υπάρχουν και τα ενοίκια και οι μισθοί» ανέφερε ο Παπαδημητρίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement