04.4
17:58

«Θα το πάρουμε με εμπειρία και ηρεμια»

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Η Φένια Παπαγεωργίου μίλησε στο ΑΕΚ1924.grγια τους δύο μέχρι στιγμής τελικούς, καθώς και το ματς της Δευτέρας που θα κρίνει το πια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα.

«Δεν πρέπει να μετράμε τις ήττες αριθμητικά. Βρισκόμαστε στα πλέι οφ, παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες για το πρωτάθλημα. Δε σημαίνει κάτι η ήττα. Είναι οι καλύτεροι αγώνες τις χρονιάς και οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά», τόνισε αρχικά η παίκτρια της Ένωσης και συνέχισε:  

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ καλά ματς, καλύτερα από του πρωταθλήματος και πήρε άξια της νίκες. Παρόλα αυτά αυτό δε σημαίνει κάτι. Από τη στιγμή που χάσαμε στον πρώτο αγώνα άρχισαν να αλλάζουν τα πράγματα».

Αναφορικά με τις δύο ήττες είπε: «Είμαστε έμπειρες παίκτριες και έχουμε φτάσει στον τελικό. Δεν είναι ένας απλός αγώνας είναι τελικός. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ματς για αυτό χάσαμε. Σήμερα είχαμε καλύτερη τακτική, την οποία πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε», ενώ για τον κόσμο της ομάδας ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας υπογράμμισε:

«Έχουμε δει τα έδρες να σπάνε και με πολύ κόσμο. Παρόλα αυτά σίγουρα παίζει ρόλο και βοηθάει ο κόσμος, αλλά στο σημείο που έχουμε φτάσει δεν παίζει τον κύριο λόγο».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Ο τελικός θα κριθεί σε μια συγκεκριμένη τακτική. Με την ηρεμία και την εμπειρία μας θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται. Θα κερδίσουμε σε σημεία που εμείς ξέρουμε. Θεωρώ ότι αξίζουμε αυτό το πρωτάθλημα  γιατί έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο». 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement