Οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου επιστρέφουν σήμερα (2/4) στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Κυριακής (7/4) με το Χολαργό
Μετά από δύο μέρες ξεκούρασης η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ επιστρέφει σε ρυθμούς προπονήσεων, καθώς σήμερα (2/4) οι Κιτρινόμαυροι έχουν δώσει ραντεβού στο κλειστό της Ζωφριάς στις 16:30.
Στη Βασίλισσα υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου με το Ψυχικό, ωστόσο η νίκη αποτελεί παρελθόν και πλέον ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι παίκτες του σκέφτονται μόνο το ματς της Κυριακής (7/4) με το Χολαργό.
Η ΑΕΚ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μακριά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και χρειάζονται μόνο νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, περιμένοντας το στραβοπάτημα του Ψυχικού που αντιμετωπίζει την αποδυναμωμένη Χαλκίδα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement