01.4
08:08

Αυτό κι αν είναι χρέος μας

AEK1924.gr team
Αυτό κι αν είναι χρέος μας
Advertisement

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει στο blog του για τη συμπαράσταση που οφείλει ο κόσμος της ΑΕΚ στα κορίτσια του βόλεϊ που σήμερα παίζουν για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου. Χρέος όλων όσοι σπεύσουν να καταβάλουν τα 10 ευρώ προς ενίσχυση των πρωταθλητριών.

mikriFwnΣήμερα το μεσημέρι, όλοι όσοι σπεύσουν στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, πρέπει να γνωρίζουν ότι και αυτή η ΑΕΚ, έχει ανάγκη. Όχι μόνο από τη φωνή τους αλλά και από την τσέπη τους. Η γενική είσοδος των 10 ευρώ πρέπει να πληρωθεί από όλους. Συνήθως η διοίκηση επιτρέπει σε πολλούς φίλους της ομάδας που δεν έχουν την οικονομική άνεση, να προσέλθουν δωρεάν στα παιχνίδια του γυναικείου βόλεϊ. Σήμερα οφείλουν όλοι, από μόνοι τους, να πράξουν διαφορετικά και να υποστηρίξουν τα κορίτσια διότι τα χρήματα θα πάνε στις δικές τους τσέπες. Το πριμ του πρωταθλήματος το πληρώνουμε σήμερα εμείς!

mikriFwnΟ εμπνευστής αυτής της προσπάθειας, ο Κώστας Παπαδημητρίου, έχει ματώσει οικονομικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια με ένα όραμα που εν τέλει έγινε πράξη! Δημιούργησε μία ομάδα πρωταθλήτρια. Από παιδιά γνωριζόμαστε, μαζί τρέχαμε στα γήπεδο, το σκάγαμε από την Ιταλία όπου σπουδάζαμε παρέα για να ακολουθήσουμε την πορεία που ξεκινούσε από το «ναό» στη Νέα Φιλαδέλφεια με κατάληξη το ΟΑΚΑ για να δούμε την ΑΕΚ στα ντέρμπι με τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ.

mikriFwnΤην Κυριακή πάλι πίσω… Αθήνα – Μιλάνο ένα τσιγάρο δρόμος. Νιώθαμε γεμάτοι ακόμα και αν χάναμε! Μας τραβούσε κοντά της και ήταν αδύνατο να αντισταθούμε. Του έλεγα τότε «άντε, μία μέρα να πάρεις την ΑΕΚ και να σε δω πρόεδρο στα επίσημα». «Ακόμα κι έτσι, με την πορεία θα πηγαίνουμε στο γήπεδο» μου απαντούσε.

mikriFwnΗ τρέλα του για την ομάδα της καρδιάς μας, τον οδήγησε τελικά στην προεδρική καρέκλα! Εσχάτως( και) της Ερασιτεχνικής, αλλά πρωτίστως του γυναικείου βόλεϊ το οποίο οδήγησε από την ανυποληψία στην κορυφή με διαδοχικές οικονομικές θυσίες. Και σήμερα όλοι γουστάρουμε που έχουμε ξανά μία ομάδα πρωταθλήτρια. Κι ας μην είναι η ποδοσφαιρική. Ας συμβάλουμε στην προσπάθεια για να διατηρηθεί έτσι!

mikriFwnΟι καιροί άλλαξαν και οι οικονομικές συγκυρίες δυσκολεύουν το εγχείρημά του. Δεν πρέπει να χαθεί και αυτός από την οικογένεια, όπως άλλοι που κουράστηκαν να ξοδεύουν και να μην βλέπουν την απαιτούμενη στήριξη. Δεν είναι για τη δική του τσέπη τα 10 ευρώ, είναι για τα κορίτσια μας, σε  εκείνα θα μοιραστούν στο τέλος του αγώνα οι εισπράξεις. Ας είναι το δώρο μας για το πρωτάθλημα που θέλουν να μας (ξανα)χαρίσουν.

mikriFwnΚούπα ξανά σήμερα, στης Φιλαδέλφειας τα μέρη. Δύσκολη ημέρα (Δευτέρα), δύσκολη ώρα (16.30) αλλά η παρουσία μας απαραίτητη. Απαγορεύεται να μην γεμίσουμε το κλουβάκι που έχει γίνει η έδρα της καρδιάς εδώ και δεκαετίες, από τότε που καμαρώναμε για τον Γκέκο, τον Παταβούκα, τον Αλέξη Γιαννόπουλο και τον Μοϊκανό τον Αριδά. Για τον Κώστα, για τα κορίτσια μας, για την ΑΕΚ…

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->